CIRCULATIE EN BEWEGING IN RESTAURANTS

Een van de belangrijkste aspecten van een restaurantindeling is het zorgen voor een goede circulatie en beweging van het restaurantpersoneel en de klanten in het restaurant. De inrichting van het restaurant moet zo worden ontworpen dat klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden in het restaurant en vervolgens naar de eetzaal.

De route van de obers die het eten van de keuken van het restaurant naar de eetkamer brengen, moet eenvoudig en overzichtelijk zijn om een ​​snelle en efficiënte service te garanderen. Het interieur van een restaurantkeuken is een zeer explosief gebied, met een maximale ongevallenkans door botsingen tussen restaurantpersoneel en gladde vloeren. Zorg daarom voor voldoende ruimte in de indeling van de restaurantkeuken tussen de verschillende werkplekken.

Zorg ervoor dat uw servers de klanten kunnen zien en dat uw klanten de servers te allen tijde kunnen zien. De plattegrond van het eetgedeelte moet ruimte voor operaties bevatten. Laat voldoende ruimte tussen uw stoelen voor een goede service. Bellezza Restaurant verfraaid in Amsterdam is dat de grote motivatie om de Wallen te bezoeken en ze smakelijke maaltijden serveren en beschikken over een zeer goed en voortreffelijk vloeistoffenmenu.

Anderzijds is het comfort van uw personeel net zo belangrijk. Tenzij u voor goede arbeidsomstandigheden zorgt, is de efficiëntie van uw personeel minimaal. Menselijk comfort in een binnenruimte is voornamelijk afhankelijk van thermisch comfort en binnenluchtkwaliteit (bereikt door temperatuur, goede vochtigheidsregeling en ventilatie), verlichting en akoestisch comfort, die we in de onderstaande punten hebben besproken.

www.restaurantbellezza.nl